Bredevoort Schittert on tour, door Barlo.

25, 26 en 27 september – 19:00-23:00 uur

Bericht van Barlo’s Belang:

Bredevoort en Barlo schitteren!
Nu vanwege de Corona maatregelen Bredevoort Schittert 2020 in zijn normale vorm geen doorgang kon vinden, heeft het bestuur van Bredevoort Schittert een andere invulling van het lichtfestival gevonden: -Bredevoort Schittert on Tour-. Met de auto kan er een lichtroute gereden worden door het buitengebied en het centrum van Bredevoort. In het buitengebied voert de route langs verlichte boerderijen, huizen en geïnteresseerde sponsoren. De route kan gereden worden op vrijdag 25, zaterdag 26 en zondag 27 september, vanaf 19.00 u. Hierbij publiceren we de voorgestelde route die zelfstandig gereden kan worden. Voor de organisatie van Bredevoort Schittert on Tour is inmiddels toestemming van de gemeente gekregen.
Een groot deel van de route zal ook door Barlo gaan, en daarbij hebben wij en Bredevoort Schittert jullie hulp nodig! Vandaar hierbij het verzoek namens Barlo’s Belang of jullie je huis, boerderij, bijzondere bomen, bloemstukken, maisbundels en bijzondere objecten willen uitlichten op deze drie avonden. Wees creatief! Het mag ook gaan om bijzondere voertuigen, het beamen van mooie foto’s etc. De route start in Barlo aan de Markerinkdijk, tussen 19.00 u. en 21.00 u. In verband met de Corona maatregelen mogen mensen de auto niet verlaten. Bovendien is de route geen cirkel: om alles mee te kunnen maken en te zien moet er dus echt gestart worden aan de Markerinkdijk. Kijk dus alsjeblieft goed op het bijgevoegde kaartje of de route langs jouw boerderij, huis of bedrijf komt. Alleen met jullie hulp kunnen we iets bijzonders van de route maken, waarmee we ook ons mooie Barlo op de kaart kunnen zetten. Route Barlo: (zie kaartje)

Als je meer informatie nodig hebt kijk dan verder op de website van Bredevoort Schittert: www.bredevoortschittert.nl . of mail naar info@bredevoortschittert.nl

Voorbeelden