Zaterdag 2 juni gezamenlijk orkest bij CWV Barlo

Zaterdag 2 juni staat het gezamenlijk concert van de Aaltense muziekverenigingen op de agenda.  Met alle deelnemende muzikanten wordt er één groot gezamenlijk orkest gevormd. Het belooft  een bijzondere, muzikale avond te worden waar samen musiceren centraal staat.

Ieder jaar wordt er een gezamenlijk concert gegeven door de Aaltense muziekverenigingen. Dit jaar is Christelijke Muziekvereniging Excelsior uit Barlo de organiserende muziekvereniging. Alle leden van de orkesten uit de gemeente Aalten zijn uitgenodigd om mee te doen. Excelsior heeft ervoor gekozen om voor dit concert samen één groot orkest te vormen met alle deelnemende muzikanten en op deze manier de nadruk te leggen op het sámen musiceren en zo een prachtig programma neer te zetten. Er zullen muzikanten deelnemen van de Eendracht uit Aalten, Aaltense Orkest Vereniging, Crescendo IJzerlo, Advendo Lintelo, DeMB en Excelsior Barlo. Het belooft een bijzonder orkest te worden met muzikanten uit zowel fanfare als harmonie, onder leiding van Henk Jan Radstaak.
Het programma voor deze avond is in samenwerking met de verschillende verenigingen tot stand gekomen. Hierdoor is het programma afwisselend en voor een breed publiek toegankelijk.

U bent allen van harte welkom op zaterdag 2 juni om 20.00 uur bij CWV Barlo, Lichtenvoordsestraatweg 91. De toegang voor deze avond is gratis.